Vedete

De ce e singură Cosmina Păsărin: "Nu am simţit lucrul acesta de doi ani"

De ce e singură Cosmina Păsărin: "Nu am simţit lucrul acesta de doi ani"

A avut câteva relaţii amplu mediatizate, dar acum e singură. Cosmina Păsărin recunoaşte că nu s-a grăbit niciodată către altar, pentru că acest lucru nu a fost o prioritatea pentru ea.

“Nu bat clopotele de nuntă. Sunt singură, nu am pe cineva. Îmi doresc un partener de viaţă, dar nu vreau să pun presiune pe mine. Important este să simţi acea chimie pentru el, dar acest lucru nu l-am mai simţit de vreo doi ani. Părerea mea este că, dacă forţezi lucrurile, nu o să meargă nimic”, a spus Cosmina Păsărin pentru Impact.ro.

“Dacă îmi doresc un bebeluş? O femeie dă naştere unui copil atunci când are pe cineva, are o familie, copiii nu se fac una – două. Eu sunt genul acela de femeie care nu a visat la nuntă şi copil. Asta este, dacă nu am soţ sau un copil este vreo problemă? Am văzut foarte multe familii cu probleme în căsnicie. Este greu să găseşti pe cineva pe aceeaşi lungime de undă cu tine, nu este uşor, dar, dacă o să fie de la Dumnezeu, bine, dacă nu mergem înainte!”, a mai spus Cosmina Păsărin.

 

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările