Vedete

De ce e singură Mihaela Tatu. Fosta prezentatoare nu şi-a mai găsit fericirea după divorţ

De ce e singură Mihaela Tatu. Fosta prezentatoare nu şi-a mai găsit fericirea după divorţ

S-a căsătorit pentru prima oară la 21 de ani şi a crezut că va fi fericită o viaţă. După  19 ani, Mihaela a divorţat însă de bărbatul cu care avea şi o fiică, pe Ioana. De atunci a încercat să îşi mai legea viaţa de cineva, dar nu a mai trăit o iubire mare.

Cu toate astea, Mihaela nu a abandonat lupta.

“Mă văd mai încolo alături de un bărbat, într-o maşină mare să călătorim în toată lumea, să ne ţinem de mână, să citim împreună, să râdem mult, să avem libertate, să ne respectăm timpul şi spaţiul. Oamenii ies acum din relaţii destul de şifonaţi.

Mă tot gândesc la oamenii care stau în relaţie deşi nu mai au nimic în comun, iar copiii simţ. Acela este compromis. Şi eu nu prea am făcut compromisuri, m-am străduit să las în urma mea lucruri bine făcute. Să faci concesii este una, dar să faci compromisuri e alta', a spus vedeta pentru Antena Stars.

“Cu cât înaintezi în viaţă cu atât este mai greu să mai găseşti un om cu care să rezonezi. Şi dacă voi întâlni un om cu care să mă simt bine, nu ştiu ce se va întâmpla. Dorinţa de control pierde omul. Tu trebuie să fii doar foarte pregătit pentru ce urmează să ţi se întâmple”, a adăugat Mihaela.

 

Modifică Setările