News

De ce face asta? Paris Jackson, nemachiată şi cu o ţinută murdară la o petrecere mondenă

De ce face asta? Paris Jackson, nemachiată şi cu o ţinută murdară la o petrecere mondenă

Paris Jackson attends People's 'Ones To Watch' at NeueHouse Hollywood on October 4, 2017 in Los Angeles, California. Photo by Lionel Hahn/AbacaUsa.com

Ştim deja că Paris Jackson este o adeptă a curentului hippie. Iar dacă nu o ştim, look-ul ei este destul de evident pentru a înţelege asta.

Ieri seară, fiica lui Michael Jackson şi-a făcut apariţia la evenimentul Ones to Watch din Los Angeles, într-o ţinută aşa cum ne-a obişnuit: cât se poate de dezordonată.

Paris Jackson nemachiată
Prea multă informaţie?

Rochie albă în stil toga, sandale din piele cu talpă plată şi numeroase bijuterii hippie aglomerate la gât,, pe mâini şi pe degete. Un look completat de o coafură nearanjată şi de lipsa machiajului, dar şi de numeroasele tatuaje care încarcă şi ele destul la nivel vizual.

Trebuie să recunoaştem că Paris este o fată frumoasă natural şi lipsa machajului, mai ales la vârsta ei, nu-i neapărat un lucru de criticat.

Tatuajele ruinează frumuseţea naturală a lui Paris
Rochia lui Paris este murdară pe margini

Însă nu putem să nu observăm cât de mult îi ruinează acele tatuaje nearmonioase şi acea dezordine stilistică calităţile fizice cu care a fost înzestrată de Mama Natură.

Suntem siguri că, peste ani, Paris va regreta numeroasele tatuaje cu care şi-a mâzgălit corpul, iar aceste încercări stilistice vor fi incluse la categoria greşelile tinereţii.

Foto: Hepta

Modifică Setările