Kate & William

De ce i s-a plâns Kate Middleton Reginei Elisabeta după naşterea Prinţului George?

De ce i s-a plâns Kate Middleton Reginei Elisabeta după naşterea Prinţului George? camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Din afară, viaţa de mamă a lui Kate Middleton poapte părea perfectă.

Cu toate acestea, realitatea de la palat nu este chiar aceasta. Ei bine, un expert regal merge până acolo încât susţine că, după naşterea primului ei copil, Prinţul George, Kate s-ar fi plâns reginei despre greutăţile întâmpinate în creşterea lui. Corespondentul regal Katie Nicholl susţine că atât Prinţul William, cât şi Ducesa de Cambridge au avut mari dificultăţi atunci când au devenit pentru prima data părinţi.

În cadrul documentarului True Royalty: Kate Middleton: Heir We Go Again, Nicholl a spus următoarele: "Kate a avut o conversaţie cu regina în cadrul căreia s-a confesat că îi este greu când este singură cu George, iar faptul că nu are o bonă full time a îngreunat situaţia." De fapt, aceasta a fost încă de la început alegerea Ducilor de Cambridge: Kate şi William şi-au dorit să fie ei cel care îl cresc pe George şi nu bonele sau alte ajutoare regale.

"Au făcut asta de la naştere băiatului, pe 22 iulie, până în septembrie, apoi au recrutat o bonă", a declarat Nicholl.

Această bonă au fost spanioloaica Maria Borallo, care a rămas, încă, în serviciul familiei, ajutând la creşterea Prinţului George, acum în vârstă de opt ani, a Prinţesei Charlotte, de şase ani, şi a Prinţului Louis, de trei ani.

Comentarii

Modifică Setările