Lifestyle

De ce îi e dor Marinei Almăşan. Acesta este şi motivul pentru care îmbracă bradul mai devreme

De ce îi e dor Marinei Almăşan. Acesta este şi motivul pentru care îmbracă bradul mai devreme camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

În preajma sărbătorilor, Marina Almăşan se întoarce cu sufletul către trecut, când copiii erau mici, începea goana după cadouri, iar mirosul de brad parfuma casa. Acum, când Marina şi Victor sunt mari, iar întâlnirile cu ei tot mai rare, prezentatoarea duce dorul acelor vremuri de poveste.

“Astăzi dimineaţă ( dimineţile mele încep la ora 6, n-aţi uitat?) m-am ciocnit de bradul din sufragerie, care mi-a zâmbit din luminiţe. Şi….mi s-a făcut deodată un dor iremediabil de ..copiii mei! Dar nu neapărat de cei de-acum, pe care îi văd des, “pe viu” sau “pe skype” , sau măcar îi aud la telefon , suficient cât să nu mă întreb, în fiecare zi “Oare ce-or face?”. Ci de copiii mei “de-atunci”, pe când arătau precum două păpuşi frumoase ( mai puţin cuminţi!) şi când , la această vreme din an, începeam să colind magazinele, pentru a căuta “conţinut” pentru ghetuţele de Moş Nicolae! Mi-e dor de copiii-“copii”, mici , nevinovaţi şi depinzând de mine întru totul, şi cu această imagine a lor în minte, mă apropiu în fiecare dimineaţă de brad ( de-aia îl şi împodobesc atât de devreme! ) şi deodată ziua mea devine şi mai frumoasă, iar energiile mele - de neoprit!

…hai că m-am luat cu nostalgiile şi întârziu la sală! Azi reiau, dupa un an şi jumătate, “educaţia fizică” ! Jos, colăceii pandemiei!!! Zi bună să aveţi, dragii mei! Cu sau fără nostalgii, cu sau fără brad! “, spune Marina.

Modifică Setările