Royals

De ce îşi ţine Meghan Markle tot timpul mâinile în buzunar?

De ce îşi ţine Meghan Markle tot timpul mâinile în buzunar? camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Protocolul regal îi impune Ducesei de Sussex anumite gesturi la fel de bine precum îi interzice altele. Însă nu de puţine ori am observat că soţia Prinţului Harry preferă ţinutele cu buzunare şi asta mai ales în ultima perioadă. O perioadă destul de tensionată din viaţa ei...

S-au dus vremurile în care fosta actriţă hollywoodiană se putea prezenta în public cu părul vâlvoi, unghiile negre şi îşi putea încrucişa picioarele de fiecare dată când se aşeza pe vreun scaun! Acum este membră a familiei regale britanice şi trebuie să respecte obiceiurile lor, indiferent cât se logice sau, dimpotrivă, aberante sunt.

Însă nu pot ascunde faptul că, în ultima perioadă, Meghan a făcut nişte alegeri vestimentare – care au fost lăudate cu zece guri de criticii vestimentari, de altfel – din proprie voinţă, dar care atrag atenţia asupra unui detaliu deloc uşor de ignorat.

Astfel, vedeta de 37 de ani este văzută de fiecare dată cu mâinile în buzunar. Bineînţeles atunci când poartă ţinute cu buzunare... Însă, în apariţiile ei publice recente, Ducesa de Sussex a ales rochii cu asemenea detalii. De ce?

Modifică Setările