Case Regale

De ce l-a chemat Prinţul Philip pe Charles de urgenţă în spital? "A vrut să vorbească cu el despre momentul în care va deveni capul familiei"

De ce l-a chemat Prinţul Philip pe Charles de urgenţă în spital? "A vrut să vorbească cu el despre momentul în care va deveni capul familiei" camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Lucrurile sunt din ce în ce mai îngrijorătoare legate de starea de sănătate a Prinţului Philip.

Soţul în vârstă de 99 de ani al Reginei Elisabeta a fost transferat, ieri, într-un al doilea spital din Londra, specializat pe afecţiunile de inimă, şi nimeni nu poate da un pronostic legat de starea acestuia.

Mai mult, fostul secretar de presă al casei regale, Dickie Arbiter, a declarat presei britanice că Philip l-ar fi chemat de urgenţă la spital, zilele trecute, pe fiul lui cel mare, Prinţul Charles, pentru a discuta viitorul monarhiei.

"Omul are 99 de ani şi a fost tratat pentru o infecţie. Eu cred că o să iasă cu bine din asta şi-o să se întoarcă la Windsor. Dar, într-un final, va veni ziua în care va muri şi cred că despre asta a vrut să vorbească cu Charles, despre momentul în care el va deveni capul familiei." 

După această întâlnire de urgenţă cu Prinţul Charles, care a călătorit de la reşedinţa sa din Gloucestershire până la spitalul din Londra în care se afla tatăl său, Philip nu va mai avea voie să fie vizitat de alţi membri ai familiei regale, cu excepţia cazului în care starea lui de sănătate se va înrăutăţi. Chiar şi aşa, unii observatori regali susţin că, după ce a ieşit de la întâlnirea cu tatăl său, Prinţul Charles a părut c-ar fi plâns. 

Pe de altă parte, criticii Ducilor de Sussex susţin că este de prost gust faptul că aceştia vor fi eroii unui interviu controversat despre familia regală britanică, acordat lui Oprah Winfrey, chiar în această perioadă în care bunicul lui Harry se luptă pentru viaţa lui.

Comentarii

Modifică Setările