Gossip

De ce l-a scos Kirk Douglas pe Michael din testamentul lui? Răfuiala de-o viaţă dintre tată şi fiu

De ce l-a scos Kirk Douglas pe Michael din testamentul lui? Răfuiala de-o viaţă dintre tată şi fiu

“Tata, te iubesc şi sunt atât de mândru că sunt fiul tău!”, spunea Michael Douglas când şi-a pierdut tatăl de 103 ani. Dar e oare totul doar o aparenţă? Cei doi actori au avut o relaţie foarte complicată de-a lungul anilor, lucru cauzat de temperamentul dur şi personalitatea dificilă a starului din Spartacus: “Sunt probabil cel mai urât actor de la Hollywood. Iar asta nu mă deranjează deloc, pentru că ăsta sunt eu… m-am născut agresiv şi voi muri agresiv!”

Actorul Burt Lancaster a depus şi el mărturie că declaraţia lui Douglas Sr. este în totalitate adevărată: “Kirk e primul care poate recunoaşte că este un om foarte dificil. Iar eu sunt al doilea…” Şi Michael al treilea, fără doar şi poate.

Încăpăţânarea şi duritatea de care a dat dovadă Kirk, dublate de o genialitate incontestabilă, l-au propulsat pe actor în Vechiul Hollywood, dar au şi pus o presiune enormă pe copiii lui – Michael (75), Joel, Eric şi Peter.

“După o copilărie petrecută cu un tată violent şi foarte strict, Kirk a devenit cunoscut la o vârstă fragedă, iar acest lucru a fost destul de… intens. Doar că atmosfera intensă era şi acasă, în preajma băieţiilor lui care nu ştiau ce să facă pentru a se ridica la nivelul tatălui lor”, a mărturisit un apropiat de-ai familiei.

Kirk, cu doi dintre copiii lui, Michael şi Eric