Vedete

De ce le-a vorbit Angelina Jolie fetelor ei minore despre sex?

De ce le-a vorbit Angelina Jolie fetelor ei minore despre sex?

Câştigătoarea unui premiu Oscar, în vârstă de 43 de ani, a mărturisit în timpul unui interviu realizat pentru revista Marie Claire că a purtat deja discuţii despre sex cu cele trei fiice ale sale.

Angelina Jolie a mărturisit că-şi doreşte ca fiicele ei să fie informate înainte de a-şi începe viaţa sexuală, aşa că le-a vorbit şi despre violenţa sexuală şi riscurile, în general, în urma unui contact sexual. Mai mult, ea şi-a implicat şi cei trei băieţi la discuţii, pentru ca aceştia să fie la curent cu tot.

”Nu vorbesc doar cu fiicele mele. Ci şi cu fraţii lor. Violenţa sexuală nu este o problemă cu are se confruntă doar femeile. Un bărbat trebuie să ştie ce-nseamnă o relaţie sănătoasă cu o femeie. Societatea trebuie să fie clară şi să nu tolereze astfel de comportament. Problema e că violenţa sexuală e considerată încă un subiect tabu. Femeile şi bărbaţii care au supravieţuit violenţei, copiii născuţi în urma unui viol, sunt adesea trataţi ca şi când ar fi făcut ei ceva greşit. Ei sunt respinşi şi stigmatizaţi, în timp ce atacatorii lor rămân nepedepsiţi. Asta trebuie să se schimbe, iar pentru ca asta să se întâmple, acest subiect nu mai trebuie văzut ca unul tabu”, a declarat Angelina Jolie.

Modifică Setările