Case Regale

De ce n-a fost prezent Charles Spencer, fratele Prinţesei Diana, la nunta fiicei sale, Lady Kitty? Cum este relaţia dintre cei doi?

De ce n-a fost prezent Charles Spencer, fratele Prinţesei Diana, la nunta fiicei sale, Lady Kitty? Cum este relaţia dintre cei doi? camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Weekendul trecut, nunta ei cu milionarul sud-african Michael Lewis, în vârstă de 62 de ani, a fost evenimentul monden al acestei perioade.

Lady Kitty Spencer, fiica cea mare a contelui Charles Spencer, fratele regretatei Prinţese Diana, s-a măritat cu acest afacerist divorţat şi tatăl a trei copii, deşi diferenţa dintre ei este de 30 de ani. Cu toate acestea, deşi ceremonia organizată într-un castel de lângă Roma a fost una de vis, din peisajul de nuntă a lipsit chiar tatăl miresei, contele Spencer, în vârstă de 57 de ani şi cu cinci ani mai mic decât mirele.

Absenţa acestuia de la nunta fiicei sale a ridicat multe semne de întrebare, unele voci întrebându-se dacă nu cumva contele nu este de acord cu alegerea pe care a făcut-o fiica lui în materie de partener de viaţă. Şi nu doar că n-a fost prezent fizic, dar nici măcar nu şi-a felicitat public fiica după ziua ei cea mare, pe vreun cont de social media pe care-l foloseşte.

O sursă a confirmat pentru publicaţia Daily Mail că fratele Dianei şi fiica sa cea mare nu mai sunt în cele mai bune relaţii: “Kitty şi Charles au fost foarte apropiaţi pe când ea era mică, dar legătura lor s-a răcit total după ce el s-a căsătorit cu a treia lui nevastă, Karen, în 2011”.

În schimb, Kitty este foarte apropiată de mama ei, Victoria, în vârstă de 55 de ani, aflată şi ea la al doilea mariaj şi cât se poate de prezentă în ziua cea mare a fiicei sale.

Comentarii

Modifică Setările