Kate & William

De ce n-a fost Prinţul William încântat să fie prezent la botezul nepotului său?

De ce n-a fost Prinţul William încântat să fie prezent la botezul nepotului său?

Botezul micuţului Archie Harrison Mountbatten-Windsor a fost unul sărac în dovezi foto.

În sensul că am avut doar două capturi de la marele eveniment de sâmbăta trecută şi nu mai multe, aşa cum ne-am obişnuit la botezurile celor trei copii de Cambridge. 

Ei bine, în poza principală, cu familia regală adunată în jurul lui Archie, bebeluşul în vârstă de doar două luni, îi avem pe Ducii de Sussex, evident, pe Prinţul Charles şi pe soţia lui, Camilla, pe Doria Ragland, mama lui Meghan Markle, pe Prinţul William şi pe Kate Middleton şi pe cele două surori în viaţă ale regretatei Prinţese Diana, Lady Sarah McCorquodale şi Lady Jane Fellowes.

Ei bine, dacă prezenţa ultimelor două în acest tablou oficial - din care au lipsit Regina şi Prinţul Philip - a fost oarecum o surpriză... plăcută, mai puţin digerabilă a fost figura Prinţului William în această fotografie. 

În poza realizată de fotograful de modă Chris Allerton în salonul Green Drawing Room al Castelului Windsor, Ducii de Cambridge par aşezaţi la o distanţă bizară de cumnaţii lor, Harry şi Megan. 

Mai mult, Prinţul William schiţează un zâmbet mai degrabă forţat decât natural, aşa cum putem vedea şi pe chipul soţiei sale. Văzând această fotografie, mulţi comentatori regali au speculat că Ducii de Cambridge n-au fost deloc încântaţi să fie prezenţi la acest eveniment şi că presupusul conflict dintre ei şi Ducii de Sussex este cât se poate de... real.