Meghan & Harry

De ce n-a stat Meghan lângă Kate şi Regină la balconul regal la evenimentul recent?

De ce n-a stat Meghan lângă Kate şi Regină la balconul regal la evenimentul recent?

Duminică, familia regală britanică a luat parte la evenimentul comemorativ Rembrance Day. A fost, aşadar, şi ocazia simpatizanţilor regali de a-i vedea la balconul regal.

Şi aşa s-a întâmplat! Ca-n fiecare an, regalităţile au apărut la balconul regal, în haine cernite, comemorându-i pe soldaţii căzuţi în timpul primului război mondial. Ba chiar, anul acesta, şi soţia Prinţului Harry a participat, pentru prima dată, la acest eveniment.

Respectând dress-code-ul, Meghan a apărut la balconul regal, însă nu alături de Kate ori Regina Elisabeta. De altfel, toţi s-au întrebat de ce Ducesa de Sussex a fost aşezată la un balcon distinct, alături de Elke Budensbender, soţia preşedintelui german, şi nu alături de cumnata sa.

Ei bine, într-adevăr, Kate a stat, anul acesta, la balconul regal alături de Regina Elisabeta şi Camilla, Ducesa de Cornwall. Însă, şi asta a fost o noutate! Explicaţia e una simplă! Anul trecut, Philip, Ducele de Edinburgh, a ocupat acest loc, însă cum s-a retras din viaţa publică, Kate i-a luat locul.