Vedete

De ce nu apare Dolly Parton niciodată alături de soţ în public? Artista este căsătorită de 54 de ani. "Unii spun că am un soţ imaginar!"

De ce nu apare Dolly Parton niciodată alături de soţ în public? Artista este căsătorită de 54 de ani. "Unii spun că am un soţ imaginar!"

Vedeta muzicii country în vârstă de 78 de ani este căsătorită de 54 de ani, dar în tot acest timp a evitat apariţiile publice alături de soţul ei. Iată ce spune despre acest subiect

"Unii spun că am un soţ imaginar", dă replica, amuzată, Dolly Parton, despre absenţa intrigantă a soţului ei. Pe numele lui Carl Dean, misteriosul bărbat s-a însurat cu Dolly acum mai bine de jumătate de secol, dar nu împarte celebritatea cu ea. Şi nici nu vrea. Cei doi şi-au unit destinele în 1966 în Ringgold, Georgia - dar Dolly nici măcar nu-i poartă numele. Dean a condus o prolifică firmă de asfaltări din Nashville - şi, aşa cum i-a fost şi meseria, a fost toată viaţa un om cu picioarele pe pământ, căruia nu i-au plăcut evenimentele mondene şi lumina reflectoarelor. De altfel, potrivit spuselor ei, Carl şi-a văzut o singură dată soţia concertând live. "Lui nu îi place deloc să fie în atenţia lumii. Aşa este el pur şi simplu", declară Dolly. "E retras, tăcut şi a ştiut dintotdeauna că celebritatea îţi fură pacea. Şi are mare dreptate. Am apreciat mereu şi respectat această alegere a lui. Aşa că am încercat să îl protejez cât de mult am putut. Mi-a spus că nu a ales lumea din care fac parte, ci m-a ales pe mine - şi că putem fi împreună, având, în acelaşi timp, vieţi separate. Şi asta e şi gluma noastră când ne întreabă cineva cum de durează mariajul nostru de atâta timp. Le spun: Pentru că eu sunt plecată mai tot timpul! Şi e mult adevăr în gluma aceasta - contează că nu ne băgăm unul în sufletul celuilalt".

Comentarii

Modifică Setările