News

De ce nu îşi botează gemenii Alina şi Ilan Laufer. Momentul greu prin care au trecut cu băieţelul

De ce nu îşi botează gemenii Alina şi Ilan Laufer. Momentul greu prin care au trecut cu băieţelul

I-a dorit mult şi a făcut nenumărate tratamente ca să îi obţină.  După ce a născut prematur şi a stat ceva timp în spital, Alina Laufer traverseză cea mai frumoasă etapă a vieţii ei. Gemenii s-au recuperat foarte bine, iar ea e mulţumită că nu şi-a pierdut antrenamentul câştigat în urmă cu 12 ani, la naşterea Karinei, şi nu a fost nevoită să apeleze la o bonă. Ba mai mult, Ilan îi e de un real ajutor.

“Nu vom face botez, la evrei nu există acest obicei. Va trebui să facem circumcizia, însă Nathaniel a fost prea mic. Nu puteam face acum, în pandemie, petrecere. O să facem însă un party cu prietenii şi familia cand scăpăm de pandemie”, a spus Alina în emisiunea lui Cristi Brancu, la Prima TV. Cei doi fac acum planuri pentru o călătorie mai lungă, iar asta după ce i-au plimbat pe cei mici până la Cornu, unde locuieşte mama Alinei.  

Vedeta nu poate uita momentul de coşmar cu care s-a confruntat în spital. “ Nathaniel s-a simţit mai bine după operaţie, l-au detubat şi seara a venit medicul de gardă să îmi spună că a avut o nouă criză, a făcut hemoragie la plămâni şi că trebuie intubat din nou. A fost groaznic”.

 

Comentarii

Modifică Setările