News

De ce nu joacă Mircea Diaconu în telenovele. Marele actor se confesează

De ce nu joacă Mircea Diaconu în telenovele. Marele actor se confesează

Mircea Diaconu vine marţila “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune ce se difuzeaz[ difuzată de la ora 22:30, la Kanal D!

Debutul sau în cinematografie a avut loc în 1971, cu filmul “Nuntă de piatră”, iar de-a lungul vastei cariere acesta a jucat pe scena celor mai mari teatre din Bucureşti - Naţional, Bulandra şi Nottara, în cel din urmă ocupând şi funcţia de director vreme de 10 ani.  De asemenea, printre rolurile memorabile care l-au consacrat în cinematografie amintim “Filantropica”, unul dintre cele mai cunoscute filme româneşti de după Revoluţie.

Mircea Diaconu a avut o carieră interesantă şi în politică, a fost senator, ministru al culturii, europarlamentar şi candidat la Preşedinţia României.

“A fost anonimatul marea dvs. frustrare?”  “De ce nu aţi jucat în telenovele?”, “De ce aţi intrat în conflict cu Traian Băsescu?”,  “Vă pare rău că aţi încălcat legea de dragul soţiei?”, “Ce ameninţări aţi primit pentru că aţi interzis jocul de bingo la TV?”,  “Aţi candidat la prezidenţiale ca să-l ajutaţi pe Dan Barna?”,  “Când a început să vă placă rolul de politician?”,  “Aţi fi fost un actor bun la Hollywood?” sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări adresate lui Mircea Diaconu în ediţia de marţi a emisiunii moderată de Denise Rifai, la Kanal D!

 

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările