Vedete

De ce nu mai vorbeşte Vlad Gherman cu părinţii săi după despărţirea de Cristina Ciobănaşu. Actorul a slăbit foarte mult

De ce nu mai vorbeşte Vlad Gherman cu părinţii săi după despărţirea de Cristina Ciobănaşu. Actorul a slăbit foarte mult

 

Visul frumos s-a terminat! După o relaţie de nouă ani, Vlad Gherman şi Cristina Ciobănaşu au pornit pe drumuri separate. Vestea i-a şocat pe apropiaţii celor doi, care nu se pot împăca cu această decizie.

Afectaţi de această hotărâre, părinţii lui Vlad Gherman şi-au agasat fiul cu telefone şi cu nesfârşitele întrebări, iar acesta a decis să îi evite pentru o perioadă.

”Părinţii, vai Doamne. Săracii, eu îi înţeleg. Tot pun întrebări. Dar de ce, de ce, de ce? E obositor. Am ajuns sincer să nu le mai răspund. Deci, mama, tata, vă iubesc, ştiţi asta. E mai bine să vorbim mai rar. În rest da, am stat toată perioada asta ba la sormea, ba la vărmiu, mă duc la psiholog.”, le-a spus actorul într-un mesaj.

Vlad se declară teribil de afectat de această despărţire. Actorul a slăbit câteva kilograme rapid şi a început să meargă la psiholog. „Am slăbit 7 kilograme. La blocul din spatele meu stă sora mea. La ea stau de două săptămâni. Mă rog, sunt puţin cu cortul, adică stau şi la ea, am stat şi pe la vărul meu. Ai nevoie de oameni care să fie lângă tine. Ai nevoie de oameni care să-ţi ridice puţin moralul şi care să te ajute puţin mai uşor peste perioada asta”, a declarat Vlad Gherman pe canalul său de YouTube.

 

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările