Vedete

De ce nu se căsătoreşte Misty cu Keo. Artista a dezvăluit motivul

De ce nu se căsătoreşte Misty cu Keo. Artista a dezvăluit motivul

Sunt de şapte ani împreună, timp în care au devenit şi părinţi. Cu toate, nu au ajuns încă în faţa altarului. Keo şi Misty spun că ei cred mai mult în iubirea lor decât în acel act, dar va veni momentul şi pentru asta.

“Ne-am mutat la casă nouă, a venit pandemia, nici n-am apucat de amenajat. Nu excludem acest lucru în viitor, dar nu am găsit momentul.

Ce ne leagă pe noi e mai mult decât acel act la care nu ţinem neapărat. Acum bineînţeles că şi eu ca oricare altă femeie îmi doresc să îmbrac acea rochie albă frumoasă de mireasă, mi-aş dori să facem o ceremonie şi o mică petrecere, nimic extraodinar. Tot ceva discret, între noi, familie şi apropiaţi”, a spus Misty pentru Antena Stars.

Keo şi Misty s-au cunoscut la o emisiune TV. Artistul a fost cel care a făcut primul pas în relaţia lor.

”Eram puştoaică, aveam 17 ani la vremea aceea şi jucam într-un serial pentru un post de televiziune. Am fost invitată la o emisiune şi acolo era şi Keo, care cânta. Mai mult, pot să spun că a făcut primul pas, eu n-aş fi îndrăznit. La un moment dat l-a trimis pe toboşarul lui de la vremea aceea să-mi ceară numărul lui de telefon.

 

Comentarii