Vedete

De ce poartă Morgan Freeman tot timpul o mănuşă pe mâna stângă?

De ce poartă Morgan Freeman tot timpul o mănuşă pe mâna stângă?

Poate aţi observat că celebrul actor apare mereu în public purtând o mănuşă. Ei bine, pentru cei care v-aţi întrebat de ce o face, aflaţi că răspunsul e legat de un accident de maşină.

Sunt deja zece ani de când Morgan Freeman apare în public purtând o singură mănuşă. Şi deşi mulţi s-ar grăbi să creadă că e vreo ciudăţenie fashion de-a actorului, dat fiind faptului că mereu şi-o asortează outfitului purtat, aflaţi că motivul e unul cât se poate de serios.

Totul a pornit în august 2008, când Morgan Freeman (81) a fost victima unui accident rutier petrecut în Mississippi. În urma lui, actorul a rămas cu mâna stângă paralizată. Culmea e că de-a lungul anilor, situaţia nu s-a ameliorat, ci dimpotrivă. De aceea, actorul continuă să poarte mănuşa pe mâna stângă.

”Accidentul mi-a afectat nervii mâinii şi situaţia nu s-a ameliorat. Nu o pot mişca. Şi dacă nu o mişti, se umflă. Ştiaţi că mişcăm o mână în jur de un milion de ori pe zi?”, declara Freeman pentru revista PEOPLE acum câţiva ani. Acesta poartă o mănuşă specială, compresivă, care face ca sângele să fie în mişcare în continuu.