News

De ce preferă Susan Sarandon sexul cu bărbaţi mult mai tineri. Actriţa e deschisă la noi experienţe

De ce preferă Susan Sarandon sexul cu bărbaţi mult mai tineri. Actriţa e deschisă la noi experienţe camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

La 74 de ani, Susan Sarandon trăieşte a doua tinereţe. Actriţa admite că preferă bărbaţii mai tineri pentru că au simţul aventurii şi sunt dominaţi de curiozitate.

Diva s-a despărţit de Jonathan Bricklin, care era cu 31 de ani mai tânăr decât ea, în 2015, după ce au petrecut cinci ani împreună. Ea a dezvăluit revistei Stellar: „Îmi este greu să găsesc acum un bărbat mai în vârstă, care ar fi potrivit pentru mine, aşa cum îmi spun oamenii mereu, când încep să ies cu cineva mai tânăr”.

Vedeta din filmul Thelma şi Louise speră să întâlnească pe cineva care să aibă calităţile lui Sam, care este întotdeauna deschis la o nouă aventură. “Mă atrag oamenii care activează în lumea artei. Nu neapărat artiştii, dar vreau pe cineva care pune pasiune atunci când creează ceva”.

Susan l-a cunoscut pe Jonathan la câteva luni după ce şi-a încheiat relaţia de 23 de ani cu Tim Robbins, 62 de ani, în 2009. Actriţa şi Tim au doi băieţi împreună, Jack, în vârstă de 31 de ani, şi Miles, în vârstă de 28 de ani. Vedeta mai are, de asemenea, o fiică, Eva Amurri, în vârstă de 35 de ani, cu regizorul italian Franco Amurri, în vârstă de 62 de ani.

Susan a fost căsătorită anterior cu actorul Chris Sarandon, în vârstă de 78 de ani. Cei doi au avut un mariaj de 12 ani , dar au divorţat în 1979.

Acum, actriţa preferă tinereii şi nu ascunde nici un moment asta, pentru că are convingerea că vârsta nu contează într-o relaţie.„Sufletul unei persoane mă interesează. Când eşti îndrăgostit, problema vârstei, sexului, culorii nu mai are nicio importanţă”, spune Susan pentru Hello.

În ciuda vârstei sale, actriţa nu se fereşte să apară în scene de sex. Susan este surprinsă în plină acţiune în producţia The Jesus Rolls, alături de doi actori mai tineri, John Turturro, 62 de ani, şi Bobby Cannavale, 49.

În ciuda scenelor obraznice, Susan mărturiseşte că nu se poate lăuda cu multe întâlniri. Actriţa mărturiseşte că este deschisă la tot în materie de sex. Diva spune că şi-ar dori relaţii atât cu bărbaţi, cât şi cu femei, dar nu primeşte prea multe oferte.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Modifică Setările