News

De ce s-a îngrăşat Selena Gomez atât de mult

De ce s-a îngrăşat Selena Gomez atât de mult

Era una dintre cele mai suple vedete şi afişa o siluetă de invidiat, atât în videoclipuri şi concerte, cât şi în viaţa de zi cu zi. După despărţirea de Justin Bieber, Selena Gomez a început să ia proporţii considerabile, pierzându-şi silueta trasă prin inel.

Acum un an era pe masa de operaţii pentru un transplant de rinichi, apoi a dispărut o perioadă din atenţia publicului pentru ca la începutul anului să fie văzută în compania fostului său iubit, Bieber. Semn că ciorba reîncălzită nu mai are acelaţi gust, euforia şi flacăra s-au stins repede întrea ea şi Bieber, cei doi alegând să meargă pe drumuri separate.

Singură şi fără pic de regret atunci când savurează nişte bombe calorice. Totuşi, în ciuda faptului că face sport, fiind fotografiată în nenumărate ori plecând de la sala de fitness, Selena pierde lupta cu kilogramele în plus. Care este motivul îngrăşării? Ei bine, dezvăluie chiar Amy Schumer, corpolenta actriţă de la Hollywood.

Ea a distribuit un video pe contul său de Instagram în care Selena se bucură de o petrecere în pijamale alături de prietene, o seară cu multă mâncare. Pizza, îngheţată şi dulciuri pe care Gomez le mănâncă cu poftă, fără vreun regret. În pijama şi cu părul răvăşit, vedeta le prezintă fanilor meniul caloric, direct de pe canapea:  "Am primit pizza şi cascaval şi am luat îngheţată de lavandă, îngheţată de căpşuni, o altă aromă şi .. cornuri. Aşa că mă simt frumoasă". Prea multe calorii şi mâncatul la ore târzii, motivul kilogramelor în plus.

Foto: Instagram

Modifică Setările