News

De ce s-au despărţit Katy Perry şi Orlando Bloom? Motivul e surprinzător!

De ce s-au despărţit Katy Perry şi Orlando Bloom? Motivul e surprinzător!

Ne-au surprins pe toţi când au anunţat, printr-un purtător de cuvânt, că au decis să meargă pe drumuri separate. Spunem asta pentru că relaţia lor părea foarte sudată şi că amândoi au vorbit, la un moment dat, despre viitorul lor comun. S-au despărţit după o relaţie de un an Ei bine, iată că prezentul arată diferit, Katy şi Orlando fiind acum doar foşti iubiţi. Unii prietenoşi, oricum, care nu se dau înapoi din a vorbi unul cu altul când se întâlnesc, fie că e vorba de un eveniment public, în care toţi ochii sunt asupra lor, cum a fost petrecerea de după decernarea premiilor Oscar, de zilele trecute.

În fine, cert e că toţi ne-am întrebat care este motivul din spatele acestei decizii, mai ales că, repetăm, lucrurile păreau să se deruleze în direcţia potrivită, Katy petrecând timp de calitate cu fiul actorului, Flynn, iar Orlando înţelegându-se de minune cu tatăl şi fratele iubitei sale. Deci, care e motivul?

Ei bine, lămurirea vine din partea unui apropiat de-al artistei, care a făcut mai multe dezvăluiri pentru publicaţia ”People”. Astfel, potrivit acestuia, Katy şi Orlando nu şi-au dorit, de fapt, un viitor comun. Chipurile, voiau doar să se distreze împreună, ceea ce-au şi făcut, nicidecum să-şi oficializeze relaţia, aşa cum toată lumea se aştepta. ”Nu trebuia să fie nimic serios între ei. Când a început, ea şi-a zis <<E distractiv pentru moment>>”, a declarat acel apropiat.

Această ipoteză a fost susţinută şi de o declaraţie a unui prieten de-al actorului, care a menţionat că Orlando nu e dispus să se însoare din nou: „Nu e pregătit să se aşeze din nou la casa lui”. În plus, această sursă a declarat că relaţia dintre cele două staruri începuse să fie nesigură înainte de a se anunţa că s-au despărţit.

Modifică Setările