Royals

De ce s-au evitat Prinţul Harry şi Donald Trump? Nepotul reginei a refuzat să facă fotografii cu preşedintele american

De ce s-au evitat Prinţul Harry şi Donald Trump? Nepotul reginei a refuzat să facă fotografii cu preşedintele american

Ieri, în prima parte a zilei, cuplul prezidenţial a fost primit de către suverana Marii Britanii la Buckingham pentru un prânz oficial, ocazie cu care i-a prezentat câteva daruri alese.

Şi, deşi Prinţul Harry a fost iniţial prezent la întrunire, în minutele următoare s-a făcut nevăzut pe coridoarele de la Buckingham. De ce s-a „sustras” de la întâlnirea cu cuplul prezidenţial american? Ei bine, se pare că totul are de-a face cu comentariile preşedintelui american la adresa lui Meghan Markle, de acum câteva zile.

Amintim că Donald Trump a afirmat că Meghan Markle e ”tupeistă”, după ce a fost informat de un interviu dat de fosta actriţă cu mult timp înainte ca el să fie desemnat preşedinte, în care aceasta spunea că va părăsi America dacă va fi ales. Asta pare-se să-l fi făcut pe Harry să se ţină la distanţă de preşedintele Donald Trump şi soţia acestuia, Melania.

Cât despre absenţa lui la banchetul de la Buckingham, organizat de regina Elisabeta, totul are de-a face cu faptul că soţia lui este în concediu de maternitate. Din solidaritate, Harry s-a îndreptat spre Frogmore Cottage, acolo unde se aflau soţia şi băieţelul lor de doar patru săptămâni. Rămâne de văzut, aşadar, dacă Harry va fi nevoit în următoarele zile să-l înfrunte pe Donald Trump sau nu.

Modifică Setările