Royals

De ce şi-a cerut scuze Meghan Markle în faţa elevilor de la fostul ei liceu?

De ce şi-a cerut scuze Meghan Markle în faţa elevilor de la fostul ei liceu? camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Meghan Markle şi-a făcut şi ea vocea auzită în episodul care a încins America: cu moartea agonizantă a lui George Floyd.

Într-un discurs înregistrat pentru elevii şcolii la care a învăţat şi ea, Immaculate Heart High din Los Angeles, fosta Ducesă de Sussex a vorbit despre acest incident, spunând că viaţa lui George Floyd a contat şi condamnând ceea ce s-a întâmplat cu el.

"Singurul lucru rău pe care îl poţi spune este să nu spui nimic. Asta deoarece viaţa lui George Floyd a contat. Mă gândeam la o întâmplare de când eram în liceu şi aveam 15 ani. Era anul în care trebuia să facem voluntariat, ca o condiţie pentru absolvire. Ţin minte ce mi-a spus unul dintre profesorii mei înainte să plec să fac voluntariat: Aminteşte-ţi mereu să pui nevoile celorlalţi deasupra propriilor tale frici."

În această înregistrare în care Meghan apare într-o ţinută modestă, cu părul strâns într-o coadă, soţia Prinţului Harry îi mai încurajează pe liceenii din anii terminali să fie parte dintr-o mişcare a speranţei şi a păcii, cerându-şi scuze că ea şi cei din generaţia ei nu le-au oferit o lume mai bună, în care să nu mai aibă loc astfel de acte de rasism.