News

De ce şi-a retras Dana Rogoz fiica de la creşă? Actriţa le-a explicat fanilor pe îndelete

De ce şi-a retras Dana Rogoz fiica de la creşă? Actriţa le-a explicat fanilor pe îndelete camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Dana Rogoz a luat o decizie drastică. Actriţa nu îşi va mai duce la creşă fetiţa pentru o perioadă.

Ce s-a întâmplat? De ce a luat Dana această decizie? Nu este greu de ghicit. Pe fondul intensificării crizei sanitare, Dana a decis, împreună cu soţul, să facă cu rândul şi să ţină fetiţa acasă. Este destul de dificil, având în vedere că amândoi sunt doi oameni foarte ocupaţi şi nu au bonă. Însă au căzut de acord că liniştea e mai importantă. Iată cum a explicat Dana Rogoz fanilor săi decizia de a o retrage pe micuţă de la creşă:

” Ok, schimbare de plan. Am hotarat impreuna cu Radu sa nu o mai ducem pe Lia la cresa o perioada, pana nu trece nebunia. Vom sta acasa cu randul, vedem noi cum o scoatem la capat. Sigur, nu inseamna ca gata, ne-am ferit de orice pericol, dar macar sa mai reducem din riscuri. Suntem vaccinati, dar in ultima perioada am preferat sa comandam mancare acasa, decat sa ne oprim la cate un restaurant. Nu pot renunta la job-ul meu, la multe dintre activitatile deja incepute, dar totusi incerc sa reduc cat pot interactiunile si deplasarile care nu sunt fix in momentul asta necesare. Mesajul asta nu e menit sa influenteze pe nimeni in nicio directie, dar va zic sincer ca nu mai suport sa ma stresez la fiecare muc al Liei. E un moment greu pentru toata lumea, vaccinat sau nevaccinat fiind.

Asa ca, inchid IG, si iar ma conectez pe Zoom, pentru un meeting pe care mi-ar fi placut in alte vremuri sa il am fata-n fata, la o cafea. Dar macar sa trecem de aceasta criza, sa se mai relaxeze presiunea pe spitale. Voi cum sunteti?”, a întrebat Dana Rogoz pe reţelele de socializare.

Nu de mult, actriţa îi povestise lui Măruţă în emisiune că este foarte atentă la măsurile sanitare şi fiindcă unii părinţi au considerat că exagerează, au exclus-o de pe grupul de părinţi. Se întâmplă şi ţine mult de segregarea din ce în ce mai prezentă între viziunile pro şi contra legate de coronavirus.

Foto: Facebook

 

Comentarii

Modifică Setările