Kate & William

De ce va fi special acest Crăciun pentru Prinţii George, Charlotte şi Louis?

De ce va fi special acest Crăciun pentru Prinţii George, Charlotte şi Louis? camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Crăciunul regal va fi unul special la palatul britanic, din mai multe motive.

Primul dintre acestea este faptul că sunt primele sărbători pe care regina le va petrece fără mult iubitul ei soţ, Prinţul Philip. Apoi, e foarte posibil ca acesta să fie unul dintre ultimele Crăciunuri ale Majestăţii Sale. Lăsând deoparte motivele triste, există şi circumstanţe care îi vor bucura în special pe micii membri ai familiei regale.

Cei mai câştigaţi de sărbători vor fi copiii Ducilor de Cambridge, şi anume Prinţul George, Prinţesa Charlotte şi Prinţul Louis. Cei trei fraţi vor avea parte de nu mai puţin de trei festivităţi de Crăciun, iar acest lucru îi va bucura cu siguranţă. Totul va începe cu Crăciunul de acasă, probabil la reşedinţa de la ţară a Ducilor de Cambridge, Anmer Hall. Apoi, Prinţul William şi Kate Middleton vor sosi alături de copiii lor la festivităţile ceva mai formale de la Sandringham, unde îi vor fi alături Reginei Elisabeta.

În cele din urmă, fraţii Cambridge vor fi trataţi cu surprize şi cadouri şi de bunicii materni, Carole şi Michael Middleton, în casa acestora de la ţară. „Ce ştim cu siguranţă despre William şi Kate este că îşi doresc ca cei mici să se simtă normali şi, prin urmare, nu le vor oferi cadouri scumpe, asta este sigur”, spune expertul regal Duncan Larcombe.

Cât despre Regina Elisabeta, aceasta aşteaptă cu nerăbdare să-şi găzduiască familia la reşedinţa sa din Norfolk pentru sărbătorile de iarnă, după ce, anul trecut, a petrecut Crăciunul doar cu Prinţul Philip, la Castelul Windsor.

Comentarii

Modifică Setările