Meghan & Harry

De ce vor să-şi vândă casa Ducii de Sussex, la doar 18 luni după ce-au cumpărat-o?

De ce vor să-şi vândă casa Ducii de Sussex, la doar 18 luni după ce-au cumpărat-o? camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

S-au plictisit deja?

Umblă vorba că Prinţul Harry şi Meghan Markle vor să-şi vândă proprietatea în valoare de 15 milioane de dolari din Montecito, California, o casă pe care şi-au achiziţionat-o în urmă cu doar 18 luni.

Apropiaţi ai Ducilor de Sussex susţin că aceştia nu mai sunt la fel de încântaţi de această proprietate cu nouă dormitoare şi 16 băi şi că ar căuta o casă nouă pentru ei şi copiii lor, Archie şi Lilibet Diana.

Se pare că Harry şi Meghan s-au şi pus pe treabă şi au vizionat, deja, alte case. O sursă apropiată celor doi susţine că reşedinţa lor din Montecito nu va fi pusă la vânzare în mod public, din cauza notorietăţii lor, ci va fi deschisă spre vizionare doar potenţialilor cumpărători care vin cu recomandări.

Cu toate acestea, Prinţul Harry şi Meghan Markle vor să rămână în acelaşi cartier sau în împrejurimi, deoarece sunt încântaţi de zonă, nu şi de casa pe care s-au grăbit s-o cumpere.

Reşedinţa din Montecito a familiei de Sussex este înconjurată de grădini luxuriante şi are vedere la mare şi mai dispune de un teren de tenis, piscină, pivniţă cu vinuri, SPA, sală de gimnastică şi o casă de oaspeţi separată.

Comentarii

Modifică Setările