News

De la cel mai râvnit burlac, la un familist convins. Cum arată, la 50 de ani, celebrul prezentatorul al emisiunii ”Din dragoste”?

De la cel mai râvnit burlac, la un familist convins. Cum arată, la 50 de ani, celebrul prezentatorul al emisiunii ”Din dragoste”? camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

La începutul anilor 2000, era cel mai iubit prezentator de televiziune, dar şi cel mai râvnit burlac. Acum e un familist convins, un bărbat matur şi un tată dedicat!

Mircea Radu împlineşte astăzi 50 de ani şi este fericit, împlinit şi iubit. Are alături de o soţie superbă şi doi copii sănătoşi şi voioşi. Vorbind despre cea alături de care îşi împarte traiul, celebrul prezentator ne declara, într-un interviu acordat în exclusivitate revistei OK!, că doreşte să-i respecte dreptul la intimitate şi că aceasta nu este o persoană publică, ea fiind de profesie medic: ” Talentele soţiei mele ţin de componenta privată a vieţii mele. Ea e asistent universitar, medic diabetolog şi nu îşi doreşte să fie expusă din prisma notorietăţii lui Mircea Radu”.

Cât despre micuţii lui, Mircea Radu povesteşte că este un tătic implicat şi că petrece mult timp dedicându-se educaţiei lor. ”Mă joc cu copiii, mă bucur de timpul scurt în care sunt acasă, ascultăm muzici. Iar seara, la culcare, inventez poveşti de adormit.”, declara prezentatorul acum câteva luni.

Citeşte întregul interviu pe care ni l-a acordat în luna martie!