Oscars

De la menajere care votează câştigătorii la vouchere de întinerire vaginală. Ce alte secrete mai ascunde Hollywoodul despre Oscaruri?

De la menajere care votează câştigătorii la vouchere de întinerire vaginală. Ce alte secrete mai ascunde Hollywoodul despre Oscaruri?

Ştiai că votanţii nu se uită la toate filmele din competiţie? Sau că nominalizaţii pleacă acasă cu nişte cadouri de-o extravaganţă uimitoare? De fapt, Cetatea Filmului ascunde numeroase informaţii de culise despre cea mai importantă seară din industria cinematografică, pentru a nu ajunge vreodată publice. Noi am descoperit câteva dintre ele!

Peste 10 zile, începe ceremonia de acordare a premiilor Oscar! Pe ultima sută de metri, maşinăria de marketing şi PR de la Hollywood funcţionează mai mult ca niciodată pentru a organiza cea mai importantă şi mai glamorous seară din industria cinematografică. Însă, sub tot sclipiciul hollywoodian, există destule aspecte deloc strălucitoare şi atrăgătoare – de la un sistem de vot absolut necinstit, la persoane obişnuite care umplu scaunele goale fără a fi recompensaţi financiar pentru efortul lor.

Votanţii nu se uită la toate filmele din competiţie

Şi atunci cine vede filmele pentru a-şi face o opinie despre cine pot fi câştigătorii? Menajerele lor! Nu e nicio glumă! Regretatul critic de film britanic şi fost jurnalist la BBC, Barry Norman, a spus lucrurilor pe nume acum câţiva ani: “Se pune problema dacă toţi votanţii îşi exprimă părerea în cunoştinţă de cauză, adică dacă văd sau nu filmele pe care le votează. E un lucru destul de cunoscut ca votanţii mai în vârstă să îşi pună menajerele să urmărească pe DVD peliculele din competiţie şi să primească apoi un feedback de la ele, pentru a şti cum să-şi exprime ulterior votul.”

Oricât de revoltător ar părea, este de la sine înţeles că cei 9.000 de membri ai Academiei Americane a Artelor şi ale Ştiinţelor Filmului nu-şi petrec fiecare minut din zi urmărind absolut toate filmele nominalizate înainte de-a vota şi că nimeni nu trebuie să se amăgească cu asemenea utopie. Aşadar, e destul de obişnuit ca votanţii să apeleze la un mic ajutor în acest sens. Contrariaţi? Staţi să aflaţi despre extravaganţele incredibile petrecute la Oscar!

Modifică Setările