Vedete

De la Miss World la aventuri cu starurile de la Bollywood. Ce nu ştiai despre soţia lui Nick Jonas?

De la Miss World la aventuri cu starurile de la Bollywood. Ce nu ştiai despre soţia lui Nick Jonas?

Weekendul trecut, frumoasa de 36 de ani i-a spus Da! iubitului ei american cu zece ani mai tânăr, Nick Jonas, într-o ceremonie fastuoasă despre care presa încă n-a terminat de vorbit.

S-au căsătorit hindi, dar şi creştineşte, în oraşul indian Jodhpur, după un şir de petreceri şi festivităţi care au început în Mumbai. O nuntă care a venit rapid, după o relaţie a celor doi actori, care a început la fel de surprinzător. Pe Nick îl ştim din formaţia Jonas Brothers, acolo unde a debutat înainte de a face, mai târziu, pasul spre filme. Însă povestea de viaţă a Priyankăi Chopra este mult mai spectaculoasă decât a soţului ei.

Frumoasa indiancă s-a născut în oraşul Jamshedpur pe 18 iulie 1982, într-o familie de medici care activau în armata indiană. La doar 13 ani, a avut loc prima întâlnire a acesteia cu ţara care a făcut-o cu adevărat faimoasă, America, Chopra mutându-se în casa mătuşei sale care locuia în State şi mergând la şcoli din Newton, Cedar Rapids şi Queens (New York). Asta pentru că noua ei familie îşi schimba frecvent reşedinţa. Dar drumul spre succes al indiencei a început tot în India, acolo unde s-a întors în ultimii ani de liceu. "Învăţam pentru examenele de clasa a XII-a şi m-am trezit că mama a trimis poze cu mine pentru concursul Miss India. Când m-au sunat organizatorii, n-am ştiut ce să le răspund. Tatăl meau mi-a zis să încerc. Şi am încercat, dar nu credeam c-o să câştig”, mărturiseşte vedeta care, la 18 ani, mergea şi mai departe şi devenea Miss World (2000).

Chopra a fost, însă, determinată să nu abandoneze studiile, fiind pasionată de ingineria aeronautică şi de psihologia medico-legală şi hotărâtă să urmeze un colegiu cu unul dintre aceste profiluri. Toate aceste apiraţii au fost lăsate, însă, pe plan secund după ce industria filmului indian s-a angajat să o transforme într-o stea. La doar 20 de ani, în 2002, Priyanka debuta cu rolul din filmul Thamizhan, urmat, în acelaşi an, cu o apariţie în Jeet: Born to Win. „Am urât acel rol! ”, îşi aminteşte, azi, indianca. “Voiam să plec din această industrie chiar în ziua în care am debutat. Nu înţelegeam ce spuneam sau ce făceam.” Pentru Chopra, popularitatea de la Bollywood n-a însemnat doar roluri în filmele acelea uşurele, cu oameni care dansează fără motiv în costume tradiţionale stridente, atât de cunoscute şi telespectatorilor români. În 2014, vedeta primea rolul principal din filmul Mary Kom, bazat pe povestea adevărată a unei campioane la box feminin şi care a fost inclus la Festivalul Internaţional de Film de la Toronto.

De aici până la apariţia în producţii americane n-a mai fost nevoie decât de un pas, pe care Priyanka l-a făcut în 2015, când a fot distribuită în echipa serialului Quantico, unul cu şi despre viaţa cadeţilor FBI. Rolul acesta a fost o premieră pentru producţiile americane, Chopra devenind prima femeie născută în India care joacă un rol principal într-un serial TV american.

Până la Nick Jonas, poveştile de dragoste ale frumoasei Chopra s-au scris în limba hindi, aceasta trăindu-şi toate relaţiile amoroase în culisele stridente ale filmelor de la Bollywood. „Nu am ieşit niciodată la întâlniri, am avut doar relaţii. Să ieşi la întâlniri nu este un concept care există in India. Am avut relaţii cu oameni pe care îi ştiam dinainte, iar eu cunosc oameni pe platourile de filmare. Am prieteni, dar poveştile mele romantice au fost mereu cu oameni pe care i-am cunoscut la muncă”, spune Chopra.

Printre fostele iubiri ale actriţei se numără, aşadar, numai actori indieni, cele mai mari nume fiind ale lui Shahrukh Khan (foto) şi Shahid Kapoor, nişte actori foarte admiraţi în cinematografia hindi.

Foto: Getty Images

Modifică Setările