News

De la prinţesă, la vampă! Jennifer Lopez şi uimitoarele sale transformări. Diva a făcut senzaţie la Gala Met

De la prinţesă, la vampă! Jennifer Lopez şi uimitoarele sale transformări. Diva a făcut senzaţie la Gala Met camera-retro icon Vezi galeria 12 poze

Ţinute extravagante şi chiar măşti, în ton cu vremurile pe care le trăim. Costume, personaje, toate la una dintre cele mai aşteptate evenimente mondene cu ştaif printre vedetele de la Hollywood.

După doi ani şi jumătate de absenţă din cauza pandemiei, starurile s-au întâlnit la celebra Gala Met, Metropolitan Museum of Art (Met), întâlnirea ultramodernă de la New York.

Luni seară, în inima Manhattan-ului, printre mulţimea de staruri, o remarcăm pe superba Jennifer Lopez, într-o costumaţie spectaculoasă, după ce abia o văzusem ingenuă ca o prinţesă în gondolă la Veneţia.

J Lo s-a afişat singură, fără iubitul Ben Affleck la braţul căruia a apărut vineri, la Festivalul De Film de la Veneţia.

Este superbă, ca de obicei. Diva a ales o rochie ultra sexy, mulată şi despicată pe picioarele sale sculptate, cu o trenă imensă. Are 52 de ani, dar va rămâne în istorie după această alegere vestimentară iconică.

J Lo a ales o ţinută Ralph Lauren cu accente din Vestul sălbatic, în cadrul temei galei din acest an, moda americană. Nuanţele de negru şi cafeniu s-au armonizat perfect, iar pălăria stil cowboy şi capa cu pene au fost nota extravagantă a outfit-ului îndrăzneţ.

Decolteul ameţitor a găzduit două accesorii masive şi combinate neaşteptat: O curea groasă la gât, dar şi o salbă argintie mai lejeră.

Gala Met este o ocazie excelentă pentru marii creatori să îmbrace starurile şi marchează, de asemenea, şi deschiderea expoziţiei anuale a Costume Institute. Patru sute de actori, muzicieni, manechine, sportivi sau staruri de pe reţelele de socializare în ţinute extravagante au participat luni seară la acest celebru eveniment.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările