Case Regale

De la Prinţesa Victoria a Suediei la Stephanie de Monaco. Ele au spus "NU" chirurgiei estetice!

De la Prinţesa Victoria a Suediei la Stephanie de Monaco. Ele au spus "NU" chirurgiei estetice! camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Dacă Regina Letizia, Prinţesa Charlene de Monaco sau Regina Rania a Iordaniei sunt cliente fidele ale chirurgiei estetice, existe şi capete încoronate care-şi acceptă vârsta cu tot cu imperfecţiuni.

Noi vă invităm să descoperiţi prinţesele care au spus NU plasticului.

Prinţesa Victoria a Suediei (41)

Mici defecte: riduri fine pe frunte şi laba-gâştii la nivelul ochilor

Deşi vârsta şi-a lăsat ceva amprente, nu foarte adânci, pe chipul ei, prinţesa moştenitoare din regatul nordic evită întâlnirea cu bisturiul şi preferă că corecteze eventualele imperfecţiuni prin proceduri cosmetice non-invazive.

Autumn Phillips (41)

Mici defecte: cute la nivelul frunţii, laba-gâştii şi pungi sub ochi 

Chiar dacă nu are titlu regal, Autumn este membru cu drepturi depline al curţii britanice, prin mariajul cu Peter Phillips, fiul Prinţesei Anne şi cel mai în vârstă nepot al Reginei Elisabeta. Născută la Montreal, în Canada, frumoasa blondă nu doar că arată deosebit de fresh pentru vârsta ei, dar nici n-a apelat la vreo procedură estetică vizibilă.

Regina Mathilde a Belgiei (46)

Mici defecte: cute de expresie deasupra nasului şi la nivelul gurii, plus riduri pe frunte

Este o figură regală care arată de vârsta ei. E posibil ca soţia Regelui Filip al Belgiei să fi trişat şi ea puţin în lupta cu trecerea anilor, însă la fel de bine se poate ca genele să o fi ajutat foarte mult. Greu de spus…

Prinţesa Stephanie de Monaco (54)

Defecte: riduri adânci pe toată suprafaţa feţei

Vârsta şi abuzurile din tinereţe şi-au lăsat urmele adânci pe chipul fiicei regretatei Grace Kelly, totul dublat şi de efectul negativ al bronzului în exces. Astăzi, prinţesa numără o colecţie vizibilă de riduri pe tenul ei îmbătrânit, fără ca asta s-o fi convins să facă o vizită chirugilor esteticieni. Se poate vedea cu ochiul liber că Stephanie a îmbătrânit au naturel!