Case Regale

De necrezut unde dorm Regina Elisabeta şi Prinţul Philip! Tradiţia ciudată la care n-au renunţat niciodată

De necrezut unde dorm Regina Elisabeta şi Prinţul Philip! Tradiţia ciudată la care n-au renunţat niciodată

Este regină de mai bine de 60 de ani, s-a căsătorit cu Prinţul Philip în anul 1947, iar de atunci Regina Elisabeta n-a renunţat la o tradiţie ciudată, care era, pe vremuri, respectată de toate regalităţile.

Potrivit presei din Marea Britanie, care o citează pe Lady Pamela Hicks, verişoara Prinţului Philip, Regina Elisabeta şi soţul ei dorm în dormitoare separate, acest lucru fiind normal pentru persoanele care au un statut social asemănător.

„În Marea Britanie, clasa superioară întotdeauna a avut dormitoare separate. Nu vreai să fii deranjat de sforăit sau de vreun picior rătăcit. Când te simţi bine îţi împarţi camera cateodată. Este drăguţ să poţi alege“, a spus Lady Pamela Hicks.

Mai mult decât atât, jurnaliştii de la Mirror afirmă că Regina Elisabeta şi Prinţul Philip petrec majoritatea timpului separat, fiind rare momentele când familia se reuneşte. Şi nici acest lucru nu li se pare deloc ciudat!

„Regina simte că ducele şi-a câştigat o retragere din viaţa publică cum se cuvine. Îl cunoaşte mult prea bine – dacă încă ar fi în centrul vieţii regale ar simţi că trebuie să se implice. Fiind la Wood Farm înseamnă că nu este prea departe, dar suficient de departe pentru a se putea relaxa“, a spus un apropiat al familiei regale.