News

De nerecunoscut. Kim Kardashian şi North West, într-un pictorial foto à la Jackie Kennedy

De nerecunoscut. Kim Kardashian şi North West, într-un pictorial foto à la Jackie Kennedy camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Nimeni nu şi-ar fi imaginat să o vadă pe Kim Kardashian în această postură, de copie a uneia dintre cele mai celebre şi apreciate foste Prime Doame ale Statelor Unite ale Americii, iconica Jackie Kennedy. Dar uite că se poate, cum celebra Kim, vestită pentru outfiturile sale îndrăzneţe, cu fuste şi pantaloni mulaţi, ţăsături transparente, menite să-i pună în valoare formele voluptoase, un păr drept şi lung şi un machiaj impecabil, bazat pe tehnica contouring, ne-a demonstrat cu cel mai nou look dintr-un pictorial foto pentru revista Interview.

Kim s-a ridicat la nivel înalt în timp ce a acceptat o şedinţă foto atipică, cu ea şi North ( 4 ani)  în prim plan. Pentru ediţia din luna septembrie a revistei, diva de 36 de ani  a dorit să se pună în pielea unui personaj celebru, întruchipând-o pe istorica Jacqueline Kennedy în perioada când  trăia la Casa Albă, la începutul anilor '60.

Kim preia rolul de Primă Doamnă, iar North de copil la Casa Albă. Nu numai că îmbrăcămintea este una ca atare, potrivită cu acei ani, însă şi decorul este unul de poveste. Kim este copila fidelă a lui Jackie, într-o cameră proiectată identic ca cele de la Casa Albă. Este un eveniment cu atât mai improtant, cu cât este prima şedinţă foto a lui North pentru coperta unei reviste.

Foto: Kim Kardashian Facebook/ Instagram, Steve Klein pentru Interview Magazine

Modifică Setările