News

De pe podium pe marele ecran. Modele care au devenit actriţe de succes!

De pe podium pe marele ecran. Modele care au devenit actriţe de succes!

Halle Berry in the advertising images for '5th Avenue' Fall Winter 2012 shoe line. © CR / Target Press - 31/08/2012 - *Hands Out Pics*

OK, frumuseţea le-a ajutat enorm atunci când au câştigat primul lor casting la Hollywood. Însă nu numai fizicul lor desăvârşit le-a menţinut în Cetatea Filmului ca unele dintre cele mai cunoscute actriţe din prezent!

Halle Berry

La cât de bine arată la cei peste 50 de ani cât are acum, nu-i nicio surpriză pentru nimeni că, în tinereţea ei, şi-a exploatat cum s-a priceput mai bine frumuseţea. Astfel, Halle a făcut primii paşi în showbiz-ul american ca model, pozând pentru anumite campanii publicitare şi publicaţii de fashion. Dar a apelat la modeling din necesitate. Avea nevoie de bani pentru a se întreţine în timp ce-şi făcea studiile şi, mai mult de-atât, a folosit acest job ca pe o evadare din sânul familiei care-i cauza destule bătăi de cap la acea vreme. S-a înscris, astfel, la competiţii de frumuseţe din amuzament, dar, câştigându-le, a început să beneficieze de atenţie mărită din partea presei. Atunci şi-a pus problema, pentru prima dată în viaţa ei, dacă n-ar fi o idee bună să se facă actriţă. Zis şi făcut!