Gossip

De teamă, MJ leşina sau vomita când tatăl lui se apropia de el. Totul despre abuzul fizic şi emoţional îndurat de Regele Pop în copilărie

De teamă, MJ leşina sau vomita când tatăl lui se apropia de el. Totul despre abuzul fizic şi emoţional îndurat de Regele Pop în copilărie

“Regele Pop” a fost unul dintre cei mai mari entertaineri din lume, însă, pentru a ajunge la nivelul de succes la care ajunsese, a fost nevoit să facă multe şi dureroase sacrificii.

“Obişnuiam să plâng din cauza singurătăţii. Învăţam şi îmi făceam lecţiile, timp de trei ore, cu un profesor acasă, după care mergeam în studio şi întregistram ore în şir, până venea seara şi era timpul pentru culcare”, îşi aducea aminte MJ. Şi munca asiduă pe care a depus-o Michael încă din primii ani de viaţă n-a fost partea cea mai dureroasă a copilăriei superstarului, ci agresiunile fizice şi psihice îndurate şi lipsa afecţiunii l-au marcat cel mai mult pe regretatul cântăreţ.

“Când eram mic, nu mi s-a permis să mă port ca un copil şi, mai mult de-atât, nu mi s-a permis să fiu iubit. Când voiam să îl îmbrăţişez pe tata, el nu mă îmbrăţişa înapoi. Când mi-era frică să urc pe scenă, el mă forţa să urc şi să îmi fac numărul. Am fost privat complet de copilărie, nu sărbătoaream niciodată Crăciunul sau aniversările noastre. Aveam parte numai de muncă multă, durere şi succes profesional şi material. Dar am plătit pentru acest succes cu vârf şi îndesat. Nu mai pot retrăi niciodată acei ani din viaţa mea, s-au dus…”, a completat creatorul hitului Thriller.