Royals

De unde i-a cumpărat Kate Middleton hăinuţele Prinţesei Charlotte?

De unde i-a cumpărat Kate Middleton hăinuţele Prinţesei Charlotte?

Primele portrete oficiale. La împlinirea unui anişor.

Primul portret oficial al Prinţesei Charlotte, realizat chiar de mama ei, Kate Middleton, ne confirmă ceea ce bănuiam. Al doilea copil Cambridge va fi unul cât se poate de stylish. Normal, este fetiţă, iar opţiunile lui Kate de a o îmbrăca ca pe o mică prinţesă vor fi mult mai multe.

Micuţa în vârstă de şapte luni a arătat adorabil în acele fotografii făcute publice weekendul trecut, dar să vedem şi ce a purtat!

O rochiţă roz cu floricele, al cărei preţ este de 21 lire sterline, din colecţia de iarnă a brandului spaniol m&h. Se bănuieşte că rochiţa a fost cumpărată de bona fetiţei, Maria Teresa Turrion Borrallo, din orăşelul spaniol Valladolid.dress--a dress1--a hainute

Hăinuţele pentru copii m&h sunt handmade, la realizarea lor folosindu-se ţesături tradiţionale din Spania. Mai mult, deţinătoarea brandului susţine că sunt create doar câteva piese din fiecare model, aşa că rochiţa lui Charlotte este aproape unicat.

Nu şe ştie dacă şi acel cardigan din caşmir roz, pe care Charlotte l-a purtat pe deasupra rochiţei, aparţine aceluiaşi brand, însă este posibil ca ducesa să se fi inspirat din vitrinele m&h, atunci când i-a alcătuit ţinuta fiicei sale.

Modifică Setările