News

De Valentine`s Day dăruieşte cadouri parfumate. Vezi aici care sunt cele mai înmiresmate flori

De Valentine`s Day dăruieşte cadouri parfumate. Vezi aici care sunt cele mai înmiresmate flori

Sărbătoarea iubirii, denumită în toată lumea Valentine's Day se apropie. Ştim că eşti în căutarea cadoului perfect şi venim în ajutorul tău cu câteva recomandări.

Orice ai alege să-i dăruieşti iubitei tale, de la bijuterii la accesorii fashion, cărţi, cină romantică sau o vacanţă în doi, din această zi nu trebuie să lipsească florile. Fie că alegi flori în cutii, buchete de flori sau aranjamente florale, acestea trebuie să aibă un design perfect şi un miros parfumat pentru ca iubita ta să se bucure de ele cât mai mult timp.

O floare se simte cu toate simţurile, iar dintre toate parfumul este inconfundabil. Mai mult decât atât, tot parfumul este cel care face o floare să fie de neuitat. Aşadar, dacă vrei să faci o surpriză florală deosebită, cu prilejul sărbătorii iubirii, care să fie un real răsfăţ al simţurilor şi o reală surpriză, atunci alege din acest top 4 cele mai parfumate flori.

Zambilele

Chiar şi un singur fir de zambila îşi face simţită prezenţa într-o încăpere după mirosul puternic. Una dintre dovezile care arată faptul că parfumul acestor flori este puternic, plăcut şi unic, constă în scrisurile lui Virgil şi Homer. Aceştia povesteau despre parfumul zambilelor din vremea când acestea erau cultivate în Europa, în timpul grecilor şi al romanilor.

Un buchet de zambile impresionează în primul rând prin miros, iar apoi prin aspect şi cromatică.

Trandafirii

Trandafirul, una dintre cele mai apreciate flori din lume şi simbolul iubirii este îndrăgit în toată lumea atât pentru aspect şi culoare, cât şi pentru parfum. Esenţa trandafirului este foarte apreciată în industria cosmetică datorită efectelor benefice pe care le are  asupra pielii, dar şi al parfumului deosebit. De asemenea, s-a demonstrat ştiinţific că mirosul trandafirilor sporeşte buna dispoziţie, are un efect calmant şi antidepresiv, dar şi o acţiune afrodisiacă.

Ştii deja că un buchet de trandafiri o va impresiona pe iubita ta. Dacă obişnuieşti să-i dăruieşti în mod frecvent, de Valentine`s Day poţi cumpăra un buchet care să conţină mai multe fire.

Iasomia

Iasomia este una dintre cele mai parfumate flori din lume, parfumul ei regăsindu-se ca notă principală în foarte multe parfumuri. Cunoscută ca un puternic afrodisiac, iasomia are flori mici, albe, simple sau bătute. Aceasta este cunoscută şi intitulată în lume ca fiind regina florilor, datorită aspectului, cromatici, dar şi al mirosului proaspăt, dulce şi floral.

Glicina

Glicina are flori asemănătoare cu un ciorchine de strugure, iar parfumul lor este delicat şi înmiresmat. Glicina se întinde şi se poate transforma într-un umbrar parfumat cu un aspect deosebit. Poţi să-i pregăteşti iubitei tale o cină într-un loc în care există un astfel de decor şi să-i dăruieşti şi un buchet de glicine.

Profită de Valentine`s Day şi arată-i iubitei tale cât mai mult o iubeşti, o respecţi şi o apreciezi cu un buchet de flori parfumat de la Maison d`Or.

Sursa foto: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/ziua-indragosti-ilor-sarbatoare-celebrare-text-6478830/

Articolul conţine elemente publicitare.

 

Modifică Setările