News

De ziua ei, Adelina Pestriţu şi-a făcut un nou tatuaj, la Miami FOTO

De ziua ei, Adelina Pestriţu şi-a făcut un nou tatuaj, la Miami FOTO camera-retro icon Vezi galeria 14 poze

La împlinirea celor 30 de ani, frumoasa brunetă şi-a făcut cadou tatuajul cu nr. 20!

IMG_2767

Adelina Pestriţu şi-a sărbătorit ziua de naştere la Miami, unde şi-a făcut un cadou de care îşi va aminti toată viaţa: şi-a făcut un nou tatuaj la cel mai cunoscut salon de tatuaje din lume, Miami Ink.

“Ziua mi-am început-o alături de prietena mea care locuieşte aici, în Miami, alergând pe plajă. Este un mod plăcut de a-ţi începe fiecare zi, mai ales că sportul te ajută să te menţii mereu tânăr şi sănătos. După jogging am mers să mâncăm, pentru că a trebuit să-mi iau energia de undeva pentru a lua contact cu acele tatuatorului iscusit de la cel mai faimos salon de tatuaje din lume, Miami Ink. Acolo am avut plăcerea să-l cunosc pe artistul Ami Jamess, cel care a revoluţionat lumea cu talentul şi carismă sa, dar şi cu rezultatele care l-au păstrat mereu la înălţime, în topul celor mai ţări tatuatori din lumea întreagă”, povesteşte Adelina Pestritu.

Tatuajul realizat a fost cel cu numărul 20, are o însemnătate specială şi îi va aminti toată viaţa de această aniversare: “Pentru cel de-al 20 lea tatuaj, făcut într-o zi atât de specială pentru mine, schimbarea prefixului, am ales să-mi scriu o frază în care eu cred mult: "Perception is Reality" ("Percepţia este realitate"). Sunt de părere că fiecare dintre noi suntem capabili să ne creăm o realitate a noastră, diferită de a celor ce ne înconjoară. Eu simt asta pe pielea mea, la cei 30 de ani şi pot spune că realitatea pe care mi-am construit-o este una bazată pe implicare, dăruire, dezvoltare spirituală, dar şi multe gânduri pozitive. De fapt, cu asta mă şi hrănesc zi de zi şi îmi alimentez starea de bine. Este micul meu secret;)”, mărturiseşte Adelina.

Ziua s-a încheiat cu un super party alături de prietene din România şi din America: “A fost o seară excelentă. Am mâncat, am povestit, am râs şi ne-am făcut planuri pentru ceea ce urmează. La vârsta de 30 de ani mă simt mai matură şi mai pregătită ca niciodată pentru ceea ce îmi va oferi viaţa de acum încolo”, adaugă fondatoarea www.edamagazine.ro.