News

De ziua ei, Brigitte Năstase a intentat divorţul. Iată ce declară

De ziua ei, Brigitte Năstase a intentat divorţul. Iată ce declară

Nici de ziua ei, soţia lui Ilie Năstase n-a avut linişte. Din păcate, mariajul ei e pe butuci.

Au încercat în fel şi chip să-şi rezolve probleme. Acasă, în intimitate, sau la televiziuni, în văzul lumii. Din păcate, eforturile lor par să fi fost în van. Iar ziua de naştere a lui Brigitte, altădată aniversată cu mulţi prieteni, flori şi veselie, s-a transformat într-o zi hotărâtoare pentru soarta mariajului său.

„M-am săturat să trăiesc aşa. Ieri, de ziua mea, am fost foarte supărată. A fost o zi neagră pentru mine, am fost într-o depresie cruntă. Am hotărât să iau cea mai bună decizie pentru viaţa mea. Vreau să am pace şi linişte!”, a declarat Brigitte Năstase pentru click.ro, în ziua în care a împlinit 41 de ani.

Astăzi, soţia lui Ilie Năstase a revenit cu lămuriri, într-un mesaj postat pe contul său de socializare:

"Deoarece presa a aflat despre acţiunea mea de divorţ depusă ieri, doresc să lămuresc anumite supoziţii ale acesteia, prin faptul că un război pentru avere nu va exista, deoarece căsătoria noastră s-a făcut prin convenţia matrimonială de bunuri proprii, semnând împreună şi de comun acord, în timpul perioadei căsătoriei, o Convenţie Matrimonială.
Totodată doresc să specific că am ales să mă îndrept înspre tribunal şi nu am mers la un birou notarial, deoarece Ilie a refuzat în data de 14 noiembrie 2017 să semneze divorţul nostru în fata notarului (acţiune pe care o înaintasem împreună în data de 12 octombrie 2017)".

Contactat de Cancan.ro, Ilie Năstase a declarat: ”Cine a depus divorţ? Pentru prostii de astea mă sunaţi la ora asta?”.

Modifică Setările