News

Debbie Reynolds a murit la o zi după fiica sa, Carrie Fisher

Debbie Reynolds a murit la o zi după fiica sa, Carrie Fisher

Anul 2016 continuă să facă ravagii la Hollywood. După ce şi-a pierdut fiica, marea cântăreaţa s-a stins şi ea din viaţă.

Debbie Reynolds

Marea actriţă din perioada de aur a Hollywoodului, Debbie Reynolds, cunoscută mai ales pentru rolul său din comedia muzicală "Singin' in the Rain" (1952), a murit miercuri la Los Angeles, la 84 de ani.

Decesul survine la doar o zi de la decesul fiicei sale, Carrie Fisher, celebra prinţesă Leiâ din seria "Star Wars", anunţă TMZ.

Potrivit sursei citate, actriţa era bulversată de decesul fiicei sale Carrie Fisher la numai 60 de ani, marţi, la Los Angeles, urmare a unei crize cardiace. Ea venise la reşedinţa fiului său, Todd Reynolds, din Beverly Hills, pentru a discuta despre înmormântarea lui Carrie, când s-a prăbuşit.

debbie-carrie

Debbie Reynolds a fost internată de urgenţă la spitalul Cedars-Sinai, fiind diagnosticată cu atac cerebral. "A dorit fie cu Carrie", a declarat Todd Fisher, fiul sau şi fratele lui Carrie, pentru "Variety".

Debbie Reynolds scrisese în aceeaşi zi un scurt mesaj pe Facebook, semnat "mama lui Carrie": "Mulţumesc tuturor celor care au ştiut aprecieze darurile şi talentele fiicei mele geniale şi adorate.  sunt recunoscătoare pentru gândurile şi rugăciunile voastre care o vor ghida de acum spre următoarea etapă".

Născută la 1 aprilie 1932, la El Paso, în Texas, Debbie Reynolds a fost măritată cu Eddie Fisher, cântăreţ şi vedetă de televiziune. Carrie Fisher s-a născut din căsătoria lor. Dar mariajul părinţilor săi a eşuat după patru ani, când Eddie Fisher a părăsit-o pe Debbie Reynolds pentru Elizabeth Taylor, aminteşte AFP.

În 1964, Debbie Reynolds a primit o nominalizare la Oscar protagonista a filmului "The Unsinkable Molly Brown".