News

Decizia luată de Alexandru Arşinel după ce a câştigat bătălia cu coronavirusul. De ce crede actorul că a avut noroc

Decizia luată de Alexandru Arşinel după ce a câştigat bătălia cu coronavirusul. De ce crede actorul că a avut noroc

Alexandru Arşinel a reuşit să scape de covid şi are convingerea că vaccinul i-a salvat viaţa.

“A reuşit să oprească vijelia acestei nenorocite boli. Dacă nu făceam vaccinul, eram acum pământ de flori”. Chiar dacă recunoaşte că recuperarea este grea după această perioadă critică, actorul şi-a propus ca peste două săptămâni să revină pe scena teatrului Constantin Tănase.

„Recuperarea este grea pentru că porneşte nu de la stadiul bolii, ci de la nivelul tău de a putea să o iei de la început. Însă, loc de trăit pe acest pământ mai există, iar peste două săptămâni voi urca pe scenă. Când teatrul are nevoie, când eu am nevoie, când nevoia vine din dorinţa de a-mi umple venele cu sânge de artist, nu pot sta deoparte”, a spus  Alexandru Arşinel la Prima Tv.

Boala a venit pe neaşteptate. “Am făcut vaccinul, eram fericit, pregăteam o premieră. Într-o zi au apărut nişte simptome, nu foarte puternice, am cerut să fiu testat şi am ieşit pozitiv. Uite aşa s-a aflat că avem coronavirus, şi eu, dar şi soţia mea, şi, prin sprijinul dat de Matei Balş, am fost colectat din casă, cum s-ar spune, împreună cu soţia, şi dus acolo. Am avut acest noroc să fiu înconjurat de o echipă de medici excelenţi . Am fost un caz special, pentru că am un transplant”, a mărturisit Arşinel.

 

Modifică Setările