News

Decizia luată de Simona Halep în privinţa vaccinului

Decizia luată de Simona Halep în privinţa vaccinului

S-a confruntat cu coronavirusul, iar acum vrea să se simtă în siguranţă. De aceea, Simona Halep a decis să se vaccineze.

„Da, sigur o să mă vaccinez când o să fie posibil, fiindcă vreau să se termine odată cu această pandemie”, spune Simona Halep'

În luna octombrie, marea sportivă a fost diagnosticată cu coronavirus şi a stat 10 zile în izolare. După ce a depăşit perioada critică, Simona Halep recunoaştea că simptomele cu care s-a luptat nu au fost tocmai uşoare.

"După Covid-19 am avut o perioadă de zece zile de recuperare, dar acum mă bucur că mă pot antrena. Pe parcursul infecţiei am avut febră, dureri de cap şi dureri musculare, dar bine că nu a fost mai rău. Eu m-am protejat mult la turnee, probabil că l-am luat din oraş, am avut treburi de rezolvat, dar cred că trebuie să ne protejăm foarte mult. Nu sunt de acord cu ce aud, am crezut în boală de la început, niciun moment nu am crezut că nu există. Cine nu crede, greşeşte. Nu trebuie să trăim în teamă, dar trebuie să ajutăm la limitarea răspândirii virusului. Îmi e teamă de o altă carantină, am stat 14 zile în casă, nu mi-a fost deloc uşor, sper să nu mai fie cazul", declara Halep la Digisport.   

Acum, Halep a intrat deja în pregătirile pentru competiţia Australian Open.

 

Modifică Setările