News

Decizia surprinzătoare luată de fiul de 18 ani al lui Viorel Cataramă după ce a aflat că tatăl lui se autoinfectează cu coronavirus

Decizia surprinzătoare luată de fiul de 18 ani al lui Viorel Cataramă după ce a aflat că tatăl lui se autoinfectează cu coronavirus camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Viorel Cataramă a hotărât să se autoinfecteze cu coronavirus. Soţia, Adina Alberts, nu e de acord cu decizia lui şi a plecat de acasă. Iată cum procedează fiul de 18 ani al omului de afaceri. 

Viorel Cataramă a surprins opinia publică când a anunţat că se autoinfectează cu coronavirus. Chiar în decursul zilei de 7 mai urmează să facă asta, după cum a şi declarat: "urmează să fac asta în cursul zilei de astăzi, motivele sunt clare şi precise", a precizat omul de afaceri într-o intervenţie telefonică la Antena 3. De asemenea, a ţinut să readucă aminte motivele pentru care el consideră că trebuie să facă asta: "România este falimentară, iar drepturile şi libertăţile fundamentale ale oamenilor sunt anulate, suspendate, limitate pe motiv de coronavirus. Coronavirus care există şi va exista mult timp de acum înainte, iar vaccinul nu există şi nu va exista în acest an".

Ce vrea să demonstreze? Viorel Cataramă a adăugat: "Vreau să demonstrez că nu voi păţi nimic şi că trebuie să fim lăsaţi să muncim, să mergem la piaţă, pe stadioane, să facem export, trebuie să avem o viaţă normală pentru că până la urmă sunt zeci de mii de oameni care mor în accidente de maşină. Dacă mergem pe această variantă trebuie să interzicem circulaţia maşinilor".

Soţia, Adina Alberts, nu îl susţine, ba chiar a plecat de acasă. Fiul, în schimb, e de partea lui. Tânărul de 18 ani a luat o decizie neaşteptată. După cum a precizat Viorel Cataramă, fiul său vrea să-i urmeze exemplu. Ştefan vrea de bunăvoie să fie infectat cu coronavirus!

Primele declaraţii ale Adinei Alberts după ce a plecat de acasă

Îşi separă drumurile pentru o convingere. Dr. Adina Alberts se mută din casa pe care o împarte cu  soţul ei, Viorel Cataramă, după ce acesta a decis, de bunăvoie, să se infecteze cu Covid-19. Medicul îi susţine ideea, dar nu o împărtăşeşte.

”De zece ani merg braţ la braţ cu un om puternic. Eu, Adina Alberts, sunt medic. El, Viorel Cataramă, este economist. Împreună suntem o familie unită, dar separat suntem produsul profesional al multor ani investiţi în domeniile pe care ni le-am ales. Eu cu convingerile, motivaţiile şi aspiraţiile proprii. El cu certitudinile şi deciziile lui. În orice familie există divergenţe de opinie. Şi consider că trebuie să avem înţelegere faţă de partener, să încercam să respectăm voinţa acestuia chiar dacă suntem total împotriva demersului ales.

Aţi auzit probabil că Viorel Cataramă doreşte să se infecteze cu COVID-19 pentru a arăta tuturor că "am făcut din ţânţar, armăsar". Eu sunt total împotriva unei astfel de abordări. Încă nu ne cunoaştem îndeajuns inamicul. Încă nu avem definit un medicament eficace. Este ceva nou, perfid, instabil. Riscul e prea mare. Chiar dacă cercetările mele frenetice în a găsi, de fapt în a intui soluţii rapide anti-Covid, m-au condus către nişte descoperiri surprinzătoare care m-au făcut să mă întreb dacă lumea medicală mondială chiar "e sănătoasă la cap" (dacă îmi permiteţi un limbaj colocvial) şi, chiar dacă toţi am început să simţim că parcă ceva nu este în regulă cu această pauză mondială impusă, totuşi cred că noi nu trebuie să fim subiecţi în astfel de experimente. Ca medic, am văzut coronavirusul ca o ameninţare asupra oamenilor - pe care am jurat să-i protejez şi să-i ajut.

Viorel Cataramă a ales să privească pandemia de SARS-CoV-2 ca o ameninţare asupra economiei. Şi vrea să dovedească tuturor că are dreptate supunându-se unui experiment riscant. Aşa că drumurile noastre se despart pentru o perioadă. Ştiu că ne va fi foarte greu, dar nu pot trece peste menirea mea de medic, de mamă şi de fiică. O perioadă mă voi muta de acasă, împreună cu fetiţa noastră, astfel încât să nu ne expunem acestui virus. Determinarea lui de a demonstra că poporul român nu merită să primească „marea foamete” cu braţele deschise l-a făcut să ia această decizie. Cu sufletul îndoit, îi admir acest simţ al dreptăţii”, a fost mesajul postat de Adina Alberts pe o reţea de socializare.

Foto: Facebook, Instagram

Modifică Setările