Meghan & Harry

Decizie radicală luată de Prinţul Harry şi Meghan Markle, din cauza tabloidelor

Decizie radicală luată de Prinţul Harry şi Meghan Markle, din cauza tabloidelor

Meghan Markle şi Prinţul Harry au ajuns la capătul răbdării din cauza materialelor care apar în presă şi care fac referire la familia lor, iar Ducele de Sussex chiar a anunţat că a dat în judecată unele tabloide.

Ştirile false despre familia regală par a se înmulţi de  la o zi la alta, dacă ar fi să ne luăm după Prinţul Harry. Dacă ne luăm după jurnaliştii de la Daily Mail, Ducele de Sussex exagerează şi dezinformează. Oricum ar fi, un lucru este cert: Ducii de Sussex au luat o decizie radicală din cauza tabloidelor.

Potrivit celor de la The Sunday Times, Prinţul Harry şi Meghan Markle nu vor mai participa, timp de şase săptămâni, la niciun angajament oficial, pentru a scăpa de atenţia mediatică. Astfel, Ducii de Sussex speră ca în presa din întreaga lume şi în special în tabloidele britanice să nu mai apară zilnic ştiri despre viaţa lor.

Sursa citată mai notează că Harry şi Meghan se gândesc să plece în SUA, alături de micuţul Archie, cu ocazia Zilei Recunoştinţei, pentru a petrece această sărbătoare alături de Doria Ragland, mama Ducesei de Sussex.