News

Decizie-şoc! Angelina Jolie şi Brad Pitt au luat legătura cu cel care i-a căsătorit. Iată cu ce îi ajută!

Decizie-şoc! Angelina Jolie şi Brad Pitt au luat legătura cu cel care i-a căsătorit. Iată cu ce îi ajută! camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Deşi sunt separaţi oficial de mai bine de doi ani, Angie şi Brad, care odinioară formau unul dintre cele mai solide mariaje la Hollywood, nu reuşesc să ajungă la un consens în privinţa custodiei celor şase copii.

Angelina Jolie şi Brad Pitt negoiciază termenii custodiei de mai bine de doi ani fără, însă, a ajunge la o înţelegere satisfăcătoare de ambele părţi. Acum, deşi trebuia să se prezinte în faţa judecătorului în luna decembrie, pentru a primi un verdict, cei doi foşti soţi au cerut amânarea termenului de prezentare.

L-au angajat, în acest sens, pe John Ouderkirk, cel care le-a şi oficiat nunta în 2014. Ouderkirk are sarcina de a-i face să ajungă la o înţelegere înainte de a se prezenta în faţa unui judecător. În acest mod, toate detaliile vor fi discutate în privat şi nu vor putea fi expuse în tribunal. Pesemne, Angie şi Brad au realizat că ”lupta continuă nu face altceva decât să-i rănească pe copii”.

Modifică Setările