News

Declaraţia de dragoste a Jessicăi Biel pentru soţul său, Justin Timberlake, este emoţionantă!

Declaraţia de dragoste a Jessicăi Biel pentru soţul său, Justin Timberlake, este emoţionantă!

Dragostea adevărată există! Iar cuplul Biel-Timberlake se bucură de ea din plin, chiar şi la cinci de ani de la căsătorie. Mesajul recent postat de Jessica, şi adresat lui Justin Timberlake, e de-a dreptul emoţionant şi ne dovedeşte ce relaţie minunată există între cei doi soţi!

Ieri a fost ziua lui, artistul împlinind 37 de ani. Şi cum ziua a fost una specială, soţia sa, actriţa Jessica Biel, a ţinut să-i facă urarea tradiţională printr-un mesaj extrem de emoţionant, postat pe contul ei de Instagram. ”O imagine cât o mie de cuvinte. Şi Slavă Domnului că face asta căci nu aş fi avut cum să exprim toată dragostea şi tot respectul pe care îl simt pentru tine. (...) Te aşteaptă un an minunat. Sunt atât de mândră de reuşitele tale şi de tot ce te aşteaptă. Plus că eşti un tată super HOT. Un tată ninja. (...) Te iubesc, tăticule sexy. Sunt aici, mereu lângă tine, fanul tău nr. 1. La mulţi ani, iubitul meu.”, este mesajul pe care aceasta l-a postat pe contul ei de Instagram, în dreptul unei fotografii de cuplu.

După cum era de aşteptat, reacţiile fanilor internauţi nu s-au lăsat aşteptate după un asemenea mesaj. ”Ce cuvinte frumoase! Justin este atât de norocos să te aibă ca soţie şi ca mamă a copilului lui!”, ”Sunt atât de fericită pentru voi doi. Aveţi o relaţie minunată. Amândoi inteligenţi, amuzanţi şi talentaţi. Să nu cădeţi niciodată în capcana hollywoodiană!”, sunt doar câteva dintre reacţiile din mediul virtual.

Jessica Biel şi Justin Timberlake s-au căsătorit în 2012, iar din 2015 sunt părinţii unui băieţel, pe care au decis să-l numească ”Silas Randall”.

Modifică Setările