Vedete

Declaraţia şocantă pe care Amy Winehouse i-a făcut-o unui prieten înainte să moară: ”Am cheltuit 500 000 de lire sterline doar pe droguri”

Declaraţia şocantă pe care Amy Winehouse i-a făcut-o unui prieten înainte să moară: ”Am cheltuit 500 000 de lire sterline doar pe droguri” camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

La aproape zece ani de la moartea fulgerătoare a fantasticei Amy Winehouse, prietenul ei cel mai bun a făcut o mărturisire şocantă. Artista a cheltuit peste jumătate de milion de lire sterline pe droguri şi ajusese să bea câte un shot de alcool la fiecare 20 de minute zilnic. 

Anul acesta se împlinesc zece ani de la moartea tragică a artistei britanice Amy Winehouse, decedată în urma intoxicaţiei cu alcool. Vestea că una din cele mai talentate cântăreţe ale tuturor timpurilor a murit la doar 27 de ani a şocat o lume întreagă. Procesul de autodistrugere începuse, însă, cu mult înainte.

Amy Winehouse

Tyler James, cel mai bun prieten al artistei din adolescenţă, cu care a împărţit un apartament în Camden, a povestit pentru The Mail On Sunday despre ultimii ani din viaţa acesteia. Se pare că Amy ajunsese să arunce fără discernământ cu bani pe stupefiante. ”Am cheltuit 500 000 de lire sterline doar pe droguri. Tu-ţi dai seama? Puteam să îmi iau o casă. Puteam să îţi iau ţie o casă”, i-ar fi spus vedeta amicului său. De asemenea, conform lui Tyler, cântăreaţa ajunsese să bea o cantitate foarte mare de alcool zilnic. De altfel, acesta a fost şi motivul oficial al decesului: alcool în cantităţi uriaşe.

Tyler James a mai relatat un episod cutremurător, petrecut la casa de vacanţă a lui Bryan Adams, unde Amy a consumat droguri până i s-a făcut rău şi a avut nevoie de un doctor. Văzându-l îngrijorat pentru prietena lui, Mick Jagger, prezent şi el la petrecere, l-a asigurat că e normal ce face ea pentru un rock star, că e ”parte din proces.” 

Doar că Mick Jagger o duce bine merci la 77 de ani, în vreme ce Amy Winehouse a plecat la doar 27…

Foto: Profimedia

 

Comentarii

Modifică Setările