News

Declaraţiile incredibile ale unei cântăreţe! A plătit prostituate pentru a face sex cu ea

Declaraţiile incredibile ale unei cântăreţe! A plătit prostituate pentru a face sex cu ea

MONTE-CARLO, MONACO - MARCH 28: (L-R) Princess Caroline of Hanover, Prince Albert II of Monaco, Lily Allen and Karl Lagerfeld attend the Rose Ball 2015 in aid of the Princess Grace Foundation at Sporting Monte-Carlo on March 28, 2015 in Monte-Carlo, Monaco. (Photo by Le Palais Princier de Monaco/SMB via Getty Images)

Ajunsă la 33 de ani, o celebră artistă din Marea Britanie a făcut dezvăluiri incredibile prin intermediul celebrei reţea de socializare Instagram. Lily Allen (în dreapta, tunsă scurt), alături de Prinţesa Caroline de Hanovra, Prinţul Albert de Monaco şi Karl Lagerfeld Potrivit celor de la Daily Mail, Lily Allen, căci despre ea este vorba, a afirmat că, în anul 2014, pe când se afla într-un turneu mondial, a plătit prostituate pentru a face sex cu ea.

„Nu sunt mândră de ce am făcut, dar nici nu îmi e ruşine. Nu mai fac asta. Eram pierdută şi singură şi căutam ceva. Am plătit escorte feminine pentru a face sex cu ele“, a spus Lily Allen.

În acea perioadă, artista era căsătorită cu omul de afaceri Sam Cooper, alături de care are doi copii, Marnie Rose şi Ethel, şi de care a divorţat doi ani mai târziu, în 2016.

De-a lungul carierei, artista a avut mai multe nominalizări la Grammy, BRIT Awards şi MTV Video Music Awards, iar piesa ei de debut, „Smile“, a ocupat prima poziţie în UK Singles Chart.

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările