OK! goes to Dubai

Decolteu spectaculos! Ce vedetă autohtonă s-a afişat aşa în Dubai?

Decolteu spectaculos! Ce vedetă autohtonă s-a afişat aşa în Dubai? camera-retro icon Vezi galeria 12 poze

După ce a prezentat cea de-a doua ediţie a evenimentului Designers on the Red Carpet, organizat de revista OK!, frumoasa vedetă TV a plecat în Dubai, alături de cei dragi.

Ela Crăciun, căci despre ea era vorba, a avut parte de o mini-vacanţă de neuitat în Dubai. Chiar în seara de Halloween, cunoscuta prezentatoare TV a mers în safari în deşert alături de familie şi de un grup de prieteni.

Sexy în Dubai!

După câteva zile de relaxare la plajă, vedeta a urcat alături de cei drag în jeep-uri şi au pornit spre pustietate, străbătând dunele de nisip.

După câteva ore de condus au reuşit să admire cel mai frumos apus de soare, în mijlocul deşertului, pentru ca apoi să ia cina în deşert, în stil tradiţional. Pentru ca momentele să fie cât mai memorabile, a ales să poarte, alături de sora ei şi de fiica sa, abăi, portul tradiţional arăbesc.

“Mi-am dorit de mult timp să văd apusul în mijlocul deşertului. Auzisem că este o experienţă superbă şi m-am convins că aşa şi este. Nu am cuvinte să descriu sentimentul pe care îl ai atunci când eşti înconjurată de o mare de nisip ce devine din ce în ce mai roşu odată ce soarele se ascunde după dune. A fost superb! Am rămas apoi să luăm cina şi, pentru că se lăsase şi frigul, ne-am îmbrăcat cu hainele tradiţionale arăbeşti pe care le cumpărasem iniţial din mall. Eu, cu fetiţa mea, Alesia, şi cu sora mea, Ana, am purtat nişte abăi superbe”, povesteşte Ela Crăciun. Iată o galerie foto cu vacanţa Elei!

Modifică Setările