News

Decoraţiuni din piatră pentru grădină de la Decodepot. Elemente must-have

Decoraţiuni din piatră pentru grădină de la Decodepot. Elemente must-have

Până anii trecuţi oamenii preferau fel şi fel de elemente cât mai colorate, indiferent de nuanţe sau de imaginea pe care o reprezintă. Casele erau pline de decoraţiuni de diferite stiluri şi materiale, la fel şi grădinile care adăposteau vase pentru flori sub forme de buburuze, melci sau orice alte elemente de acest gen. De curând şi-a făcut loc printre preferinţele oamenilor stilul minimalist, chiar şi în materie de decor exterior. 

Zecile de culori au fost înlocuite cu o singură culoare cu mai multe nuanţe sau chiar nonculorile, vasele de toate mărimile care nu aveau nici un punct în comun unele cu altele au fost înlocuite cu cele de aceeaşi mărime sau cele de la mici la mari. Pentru că ideile pentru design exterior s-au schimbat şi dorinţele clienţilor la fel, Decodepot pune la dispoziţie elemente de decor care pot schimba complet aspectul curţii sau terasei, transformând-o într-un loc modern, elegant şi cu bun gust. Un loc inedit pentru petrecerea timpului liber.

                                                                               Decorul complet

Cei de la Decodepot dispun de elemente care pot schimba decorul terasei şi îl pot completa în acelaşi timp. Dacă dispui deja de unele elemente poţi alege o completare pentru acestea. Dacă începi amenajarea de la zero, cu atât mai bine pentru că poţi face alegerile în funcţie de ceea ce este de actualitate şi fiecare element de decor se completează perfect. 

Printre cele mai preferate elemente din ultima perioadă sunt cele de culori neutre şi minimaliste. Printre acestea se enumeră şi acele decoratiuni din piatra pentru gradina care sunt de fapt nişte vaze sub formă de chipuri de om sau de îngeri. Acestea pot fi aşezate oriunde pe terasă, fără riscul de a fi sparte deoarece sunt grele şi nu pot fi dărâmate atât de uşor. 

Alături de acestea poate fi adăugat în coş şi un set de mobilier pentru grădină, în caz că acesta lipseşte. 

                                                                              Alegerea pieselor de mobilier

Pentru ca terasa sau grădina să fie utilată complet şi să dispună de toate elementele necesare, tot la Decodepot poţi găsi şi mobilierul necesar. Sunt disponibile seturi complete formate din trei, patru, cinci sau şapte piese, în funcţie de spaţiul disponibil. Acestea au şi masa inclusă şi vin la pachet ori cu scaune individuale, ori cu fotolii. 

Alături de acestea poţi opta pentru un fotoliu suspendat în care te poţi relaxa în orice zi însorită, citind o carte sau pur şi simplu când te bucuri de vitamina D primită de la razele soarelui. 

Dacă dispui deja de unul dintre elemente poţi comanda de pe site doar canapeaua de exterior sau masa individuală. Sunt chiar şi diverse modele de scaune pentru care poţi opta, ideale pentru terasă. Alege să amenajezi terasa la fel de atent ca şi orice cameră din casă. Este mediul în care toată vara vei petrece timp şi trebuie să îţi ofere o stare cât mai plăcută şi relaxantă. 

Poţi găsi toate acestea pe site-ul decodepot.ro alături de alte accesorii şi decoraţiuni pe care odată ce le vei vedea devin lucruri must-have pe care ţi le doreşti acasă. Accesează site-ul pentru a descoperi toată gama disponibilă. 

Contact:

0771 079 952

[email protected]

 

 

Comentarii

Modifică Setările